Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Jótanácsok

MITŐL MÁS A KUNERT LAZZIO ?

A VÁZ

A váz fő feladata, hogy biztonságosan szállítsa gyermekét, és csökkentse a rázkódásokat, amelyeket séta közben érezhet. Születésétől kezdve a legkellemesebb érzéseket szeretnénk biztosítani neki. A kényelmes babakocsi nyugodtabb alvást és több mosolyt eredményez mind a szülő, mind a baba arcán.

Milyen megoldásokat használtunk?

Alumínium váz - stabil és tartós

A váz könnyű, de tartós alumíniumból készült. Jól vezethető és stabil . Nem billeg egyik oldalról a másikra, és nem recseg. Biztonságosan szállíthatja a gyermeket, és a babakocsi sok éven át szolgálja.

Hátsó kerék és oldalsó felfüggesztés

A hátsó kerekek lengéscsillapítása és az oldalsó lengéscsillapítás megakadályozza, hogy a gyermek utazás közben túlzott ütéseket tapasztaljon. Még a legdurvább terep sem zavarja az álmát. Ezenkívül megkönnyíti a kisgyermek ringatását, ha gyorsan le akarja nyugtatni őt.
Az oldalsó párnázást egyszerűen ki- vagy be lehet kapcsolni, ha a merevséget a gyermek súlyához, a babakocsit pedig a terephez igazítja.

Stop & Drive rendszer - biztonságos és hatékony parkolás

Erős fék a központi részben, a hátsó kerekek között. Szükség esetén biztonságosan parkolhat, és kiszedheti gyermekét a babakocsiból. Nem kell attól tartania, hogy a kocsi magától elgurul, vagy elmegy, amikor kiveszi a babát.

 

Állítható tolókar

A babakocsi állítható fogantyúval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy beállíthatja a magasságához. Ennek köszönhetően kényelmes vezetni mind magasabb, mind alacsonyabb emberek számára. A tolókar öko-bőrrel van borítva , ami megakadályozza, hogy elcsússzon a kezedben.

Nagy gél kerekek - biztonságos és kényelmes körülmények között

  • Nagy kerekek (22 és 28 cm) - jól megbirkóznak homokkal, sárral, hóval vagy a járdaszegélyen való vezetéssel. Ennek köszönhetően minden körülmények között és bármilyen terepen kényelmes sétát biztosít a gyermeke számára a friss levegőn.
  • Gél kerekek. Nem akarjuk, hogy aggódjon a kerekek szivattyúzása miatt, ezért kerekeink gélből készülnek . Séta közben sem szúrja ki a kereket, és a babakocsi mindig készen áll a használatra.  
  • Az első kerekek 360 ° -ban forognak , de előre is rögzítheti őket. A babakocsi manőverezhető, és könnyen elvégezheti a kanyarodást, elhaladást vagy kanyarodást. Az ilyen kerekek megkönnyítik a lakásban való mozgást is.

MÓZESKOSÁR

A mózeskosár egy olyan hely, ahol a gyermek élete első hónapjait tölti. Magától értetődik, hogy tágasnak, kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie Ilyen a Lazzio babakocsink.

Nagy mózeskosár

Mózeskosaraink nagyok, oldalai puha anyaggal vannak párnázva . Ennek köszönhetően minden gyermeknek elegendő tere lesz ahhoz, hogy a kívánt módon helyezze bele. Függetlenül a szezontól és a ruhák mennyiségétől.

Állítható háttámla

A mózes állítható fejtámlával rendelkezik. A kocsi alján található gomb segítségével állíthatja be, amelyhez könnyen hozzáférhet. Óvatosan felemelheti a baba fejét. Különösen hasznos lesz, ha a gyermek még nem ül fel, de szeretné látni az anyját és a környező világot. Segít azoknak a gyerekeknek is, akiknek refluxos problémájuk van.

Bármilyen időjárásra

A mózeskosár téli és nyári használatra egyaránt alkalmas. Nyáron kinyithatja a szellőzőablakot a kosárban (cipzárral zárva) - melegebb napokon friss levegőt biztosít gyermekének. A kupolafedél véd a napsugarak, de a szél ellen is. Télen feltehet egy lábzsákot, amely minden készlethez tartozék.

Kényelmes szellőzőpanel , amelynek köszönhetően megvédi a gyermeket a túlmelegedéstől forró időben.

Lábzsákhoz fenyitható fedél is tartozik, amely véd a széltől és a fagytól. Az ablakon keresztül pedig figyelheti a babát.

A ma kor követelményei szerint

A Kunert Lazzio alaptartozéka egy babakocsira rögzíthető mobiltelefon tartó, amely megkönnyíti a mindennapjaidat. Legyen kéznél mindig, amire szükséged van.

Természetesen megtalálod a pohártartót (cumisüvegtartót) is a tartozékok között, amely szintén a babakocsira rögzíthető. Legyen kéznél az is, amire a babádnak van szüksége.

SÉTA A SPORTRÉSSZEL

Az állítható háttámlának és a lábtámasznak köszönhetően kisgyermekének is kényelmes lesz a babakocsinkban. A biztonságot az 5 pontos övek, az ágyékheveder, a levehető kapaszkodó és a babakocsi magas oldalfalai biztosítják.  

A babakocsi állítható háttámlája

A babakocsi háttámláját négy helyzetbe állíthatja, a fekvő helyzetből - az alvó gyermek legegészségesebb helyzetéből a teljesen függőleges helyzetbe -, amikor már egyedül ül.

Állítható lábtartó

A lábtámasz beállításának köszönhetően meghosszabbítja az ülést - gyermeke sokkal kényelmesebben alszik, mint amikor a lábai ernyedten lógnak.

Bármilyen időjárásra

Babakocsinkkal minden időben sétálhat. A széles szellőzőpanel és a kupolában lévő napellenző tökéletes lesz tavasszal vagy nyáron. A tartozék lábzsák tökéletes védelmet nyújt a szél és a fagy ellen.

Biztonságos babakocsi

A babakocsi 5 pontos biztonsági övekkel van felszerelve, amelyeket a gyermek nem tud egyedül kioldani, egy ágyékheveder és egy levehető kapaszkodó. Ezek az elemek rögzítik a gyermeket a helyén és megakadályozzák, hogy kiessen, így nem kell aggódnia a biztonságos utazás miatt.

A babakocsit előre vagy hátrafelé szerelheted - a kisgyermek szembe néz veled, vagy elölről figyelheti a környezetet.

Összecsukás és kibontás

A Lazzio babakocsi összecsukása

Összecsukáskor mindössze annyit kell tennie, hogy a keret mindkét oldalán lévő karokat magad felé húzod. A biztonsági mechanizmusnak köszönhetően a váz nem csuklik össze magától, mégis könnyen mozgathatod. Nem kell levenned a sportrészt, a babakocsit összecsukhatod vele.

Összecsukás után leveheted a kocsi kerekeit és tengelyeit , amelyek lehetővé teszik a váz tárolását akár szekrényben, vagy kis csomagtartóban történő szállításnál. Ugyanilyen könnyen eltávolíthatod az első kerekeket - csak nyomd meg a kerekek feletti gombot.

A babakocsi laposan összecsukható.

Az összehajtott váz könnyen szállítható az autó csomagtartójában.

Összecsukhatod a babakocsit a vázzal.

A Lazzio babakocsi kinyitása

Ha ki akarja nyitni a babakocsit - távolítsa el a biztonsági reteszt, és a fogantyúnál fogva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak.

A babakocsi  gyakorlatilag a kicsomagolás pillanatától használatra kész (csak hajtsa ki a vázat, szerelje fel a kerekeket és rögzítse a hordozót) - nem kell egyetlen csavart sem csavarozni. Máris használatra kész.

MÉRETEK

SZÍN

Ezüst keret:

Arany keret:

Baby Mix színes plüss átékok a kisbabák számára.

Biztonságos és puha anyaga miatt nagyszerű alvótárs.

Fejleszti a kreatív szerepjátékot, segít a gyerekek szociális érzékeinek kifejezésre juttatásában. 

 

ASALVO BABY BOUNCER FOLD PIHENŐSZÉK
összecsukható zenélő-rezgő pihenőszék hét különböző dallammal
Újszülött kortól 9 kg-ig.
A háttámla négy fokozatban állítható, ringatható, fixálható, a játékok levehetők.
A pihenöszék 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik.
Huzata levehető, mosható.

ASALVO FOX ALUMINIUM VÁZAS SPORT BABAKOCSI
ÚJSZÜLÖTT KORTÓL
Lapra csukható, telitolókaros babakocsi, elől bolygósítható kerekekkel.
Első kerekei és a hátsó tengely teleszkóposak, kiszedhetőek a kisebb tárolás érdekében.
Több fokozatban, vízszintesig dönthető háttámla, állítható lábtartó, bőrbevonatú tolókar, hímzett huzat,
tárolózseb és betekintőablak a napfénytetőn.
Ötpontos, hímzett, párnázott biztonsági övvel rendelkezik.
A párnázott belső kialakítása nagyobb komfortot biztosít a baba számára.
Tartozék: hímzett, kibővített téli-nyári kupola, fémkeretes extra nagy bevásárlóháló,  bőrbevonatú kapaszkodó, esővédő, pohártartó, kationos huzat

 

Nagyszerű Nattous zenélő forgó, amely a felhúzását követően kedves dallamokat játszik, így a baba könnyedén tud álomba merülni. 

Kedves figurákkal, puha, plüss anyagból.

 A kiságyra lehet rögzíteni.

Nattou plüss zenélő forgó Iris and Lali

 

KIKKABOO PLÜSS ZENÉLŐ FORGÓK

Felhúzható zenélő-forgók kiságyra.
- aranyos és színes figurákkal
- puha, plüss anyagból

- Újszülött kortól javasolt

Az érdekes és színes játékok hozzájárulnak baba motoros képességeinek fejlődéséhez.

 

Ajándékutalványt kapni mindig jó, mert így biztos, hogy olyan termék kerül kiválasztásra, amire tényleg szüksége van a megajándékozottnak.

Az ajándékutalványunk minőségi plasztikkártya, nagyon mutatós és nem csak személyesen vásárolható és használható fel, de a hátoldalán található egyedi kódnak köszönhetően online is beváltható és az ország bármely pontjára kiszállítjuk (a kártyát is és a kártyával vásárolt termékeket is).

Bababolt Nyíregyháza, minden a babádnak

Az Electric Musical Mobile kivetítővel, zenével és plüss játékokkal van felszerelve, amelyek felkeltik a kisgyermek érdeklődését.
Funkcióinak köszönhetően a játék pozitívan befolyásolja a gyermek látási és hallási koordinációjának fejlődését. A kivetítő csillagokat és holdakat különböző színekben jelenít meg. A zene doboz szép hangjai és a természet hangjai megnyugtatják a babát és megnyugtatják az alvást. Akár 25 dallam közül választhat.

Kismama fehérneműk, hálóruhák, kabátok, ruhák, nadrágok, felsők.

Mikor érdemes kismama ruhában gondolkodnod, vásárolnod? Álltalában a harmadik trimeszter végére már kényelmetlen, feszülő érzetet nyújthat addig hordott ruháid. Érdemes olyan ruhát, nadrágot és felsőt választani, ami még a későbbiekben pocak tájékán még beleférjen pár kilógramm "érkezése". Nadrágjaink állítható, pamut pocakrésszel készülnek, felső ruháink pedig pocak kiemelő ráncolással. Lényeg, hogy a kismamának ne kelljen lemondani korábbi stílusáról, csupán azért, mert babát vár. Válaszd ki a számodra ideális kismama ruhákat, és hangsúlyozd ki szépséged ebben a kivételes időszakban!

Minden kismama ruhánk Magyar termék!

Díszdobozban karácsonyi ajándéknak is tökéletes!!

Varázsolja el a kislányát a létező legpihepuhább Tikiri babával! A meseszép ruhába bújtatott, masnis játszótárs csak arra vár, hogy megtalálja a legjobb barátnőjét. Legyen ez az Ön gyermeke! Sok-sok nevetésben, és tökéletes biztonságban megélt kalandban lesz részük együtt. Természetes, káros anyagoktól, vegyi anyagoktól és környezetszennyező műanyagtól mentes, teljesen bababarát ajándékot adhat már a legkisebbeknek is!

Lepje meg gyermekét, a Tikiri gyönyörű játékaival!
Díszdobozban remek karácsonyi ajándék!!
baba fejlődése szempontjából a játékok már pici kortól kezdve nagyon fontos szerepet töltenek be. baba agyfejlődése az első 3 évben intenzív, a gyermek folyamatosan tanul, felődik. A közös játékok lehetőséget adnak a babáknak arra, hogy a világból egyre több mindent megismerjenek. játék a baba érzékeit és gondolkodását egyaránt fejleszti.

A Baby Mix pihenőszékek formájának köszönhetően a legkisebbeknek is biztonságérzetet ad, fejszűkítő párnája pedig a pici kényelmét és egészséges tartását biztosítja.

A pihenőszék lágy rezgő és zenélő funkciót is ellát, így nagyon könnyen álomba ringatja a picit.

Színes és puha rácsvédő a babák biztonságos pihenéséhez praktikus kellék, majd a  későbbiekben a gyerekszoba dísze lehet.

A fejvédők nagyon fontosak a babák kutacsának védelmében.

Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű fejvédők,a fonott rácsvédők, amelyek vidám színeivel, és mintáival nagyon  dekoratív kellékei lehetnek egy kiságynak.

Többféle méretben és formában megtalálhatóak, így mindenki az igénye szerint válszthatja ki a gyermeke számára  megfelelő rácsvédőt a kiságyba.

Anyaga 100 % pamut

Chipolino Runner triciklik

Kiváló minőségű tricikli, a már biztosan közlekedő gyerekeknek. Nélkülözhetetlen játék, amely egy pillanat alatt gyereked kedvence lesz!

Fejleszti a gyermek koordinációs képességeit és a motorikus készségeit.

 

A babafészek nagyon hasznos és praktikus darab, amely biztonságot ad a babának!

A babafészkeket a skandináv országokban már évtizedek óta használják, azonban hazánkban csak néhány éve terjedtek el. Alakjuk fészekre hasonlít, ami körül öleli, óvja és melegen tartja a babákat. Kiságyban, babakocsiban, autóban alváshoz, vagy akár pelenkázáshoz is használhatóak.

Puha és merev pelenkázólapok!!

Puha és kellemes borítás, vidám mintákkal és színekkel!

A pelenkázó lap a baba pelenkájának kicserélésében és az öltöztetésében is segítséget nyújt a szülőnek.

Kiváló minőségű, vízlepergetős felülete könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat és nem dörzsöli a gyermek bőrét.

 

CHICCO ELEKTROMOS GŐZSTERILIZÁLÓ 2IN1

2 üzemmód: FULL SIZE és COMPACT. Mindkét mód elektromos gőzsterilizálást tesz lehetővé. 

Mellszívó sterilizálás: Full Size módban.

1,5 dl vízzel max. 15 perc alatt sterilizál akár 6 cumisüveget is.

CHICCO STERIL NATURAL 3IN1

KONFIGURÁCIÓK:

FULL SIZE – teljes magas méret

COMPACT – közepes méret

MICROWAVE – mikrohullámú sütőbe tehető méret

A forró gőzzel vegyszer nélkül tud sterilizálni, a használata roppant egyszerű és kíméletes.

A 3 konfiguráció kompatibilis minden Chicco cumisüveggel és mellszívóval (a mellszívó azon részeivel, melyek sterilizálhatók), és kompatibilis a legtöbb egyéb márkájú cumisüveggel és mellszívóval, melyek a kereskedelemben kaphatók.

A mellszívó szinte kötelező jelleggel megjelenik a legtöbb kismama kelengyelistáján, de amikor az üzletbe érve találkozik a szerteágazó kínálattal, elbizonytalanodik. Lássunk néhány támpontot, hogy érdemes választani a mellszívók közül.

AUTÓSÜLÉS
Az autósülések kiválasztásánál nagyon fontos a biztonság, és a kényelem baba szempontjából. Rendkívül praktikus autósülések, hiszen ha a gyermek utazás közben elalszik, a dönthetősége lehetőséget biztosít a kényelmes pozíció beállításához.Az ülés biztonságosan és teljesen stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek biztonságát.

Legféltettebb kincsünket a gyermekünket szeretnénk megóvni mindentől. Ebben segítségünkre lehet számos jól megalkotott bababiztonsági termék, hogy elkerüljünk vele baleseteket vagy kellemetlen helyzeteket. Megnyugtatja a szülőket, ha a lakás bababiztossá van téve és kevesebb stresszel élvezhetjük a babázás minden örömét.

 

Varázsolja el a kislányát a létező legszebb Tikiri babával!

Díszdobozban ajándéknak is tökéletes!!

Elektromos hinták a babáknak!!

Díszdobozban ajándéknak is tökéletes!!

 

Díszdobozban ajándéknak is tökéletes!!

Zenélő forgó, amely a felhúzását követően kedves dallamokat játszik, így a baba könnyedén tud álomba merülni. Kedves figurákkal, puha, plüss anyagból. A kiságyra lehet rögzíteni.

Olyan gyermekek számára készült, akik még nem mozognak önállóan.

A színes játék felhívja a baba figyelmét, míg kedves hangjai megnyugtatják őket az alvásban.

 

Fix és multifunkciós utazóágyak

Az utazóágy igazán praktikus, hiszen könnyen mozdítható, így napközben akármelyik helyiségben vagy, babád is ott lehet veled. Ráadásul kirándulás, nyaralás, rokonlátogatás alkalmával is kitűnő. A nálunk kapható típusok egészen kicsire, sporttáska méretűre csukhatóak, így kis helyet foglalnak – szekrényben, szobában, csomagtartóban – és nagyon könnyen magaddal viheted őket bárhová. 

Számos változat akár járóka helyett is használható, ha kiveszed belőle az emelőbetétet! 

 

Díszdobozban remek karácsonyi ajándék!!

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Ebben a kategóriában kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumibambuszfa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Koordinációs készséget, muzikalitást, látást, logikai képességet,és izomműködést fejlesztő játék.

A játék segít a babának a felállásban, és az első lépések biztonságos megtételében. Amikor a baba feláll, rátámaszkodik a játékra és elindul, a játék azonnal elkezd zenélni. Amint a baba megáll a zene is abbamarad, ezzel is bíztatva őt még néhány lépés megtételére.

 

Képtalálatok a következőre: timba logo

TIMBA bútorvásárlás előtti tudnivalók!

Hogyan válaszd ki a megfelelő újszülött babakocsit ? A 3in1 babakocsi kínálat óriási és nehéz eligazodni a technikai paraméterek tengerében. Nem könnyű a kérdés, de megpróbálunk pár támpontot adni. 

bababútor és kiegészítői kiválasztása az egyik legfontosabb és legnehezebb döntés a babavárás idején. Fontos szempontok, hogy biztonságos és kényelmes legyen, ugyanakkor a lakás legszebb "ékszerdoboza", mely tükrözze a ti ízlésvilágotokat is. Lehet visszafogottabb vagy akár harsány, a lényeg, hogy ti és babátok jól érezzétek magatokat benne.