Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Babaszoba

A legfontosabb hely a baba számára a babaszoba, ahol a legtöbb időt fogja tölteni, ahol megtanul felülni, felállni, beszélni. A játék és a nyugalom szigete kell, hogy legyen egyszerre.

Fontos, hogy a legjobb dolgok kerüljenek be ide. Fordítsatok gondot a kiegészítők kiválasztására is, mint például a matrac, mert babátok hiába alszik édesen egy gyönyörű kiságyban, ha az alatta lévő matrac nem kifejezetten az ő tökéletes megtámasztására készült, mint pl. a tömör kókuszmatracok, hisz ő legfőképp ezzel érintkezik és nem magával a bútorral.

kiságyba való matrac kiválasztása nagyon fontos  minden szülő számára a baba érdekében. Többféle matrac megtalálható a kínálatunkban a kókusz,kókusz-hab-kókusz, és a sima szivacs. Mindenki maga döntheti el, melyiket találja megfelelőnek, és praktikusnak gyermeke számára.

A bebútorozott babaszobák elengedhetetlen része a textiláru is.

Több gyártó kínálatából válogattuk össze a szebbnél szebb ágyneműgarnitúráinkat, de találtok még hozzá illő baldachint, pólyát, babafészket vagy zsebes tárolókat is. Textil játék- és szennyestárolóink is mind mind feldobják a baba kuckóját. A fonott fejvédő nem csak védi a picit, de feldobja a kiságyat vagy később a játszószőnyegen is körbeöleli, hogy biztonságban tudd és ne guruljon el a gyermek.