Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

TIMBA kombiágy és bútorcsaládok

A TIMBA bútorcsalád széles választékát találod itt. Szebbnél szebb bababútorok! Személyes átvétel a nyíregyházi bababoltban lehetséges.

A különböző színvilágú bútorcsaládok tartalmaznak kiságyat ágyneműtartóval vagy anélkül, kombiágyat, pelenkázó komódot, szekrényeket a ruhák tárolására és játéktárolókat, hogy rend és harmónia legyen a gyerekszobában. 

A bebútorozott babaszobák elengedhetetlen része a textiláru is. Több (leginkább magyar) gyártó kínálatából válogattuk össze a szebbnél szebb ágyneműgarnitúráinkat, de találtok még hozzá illő baldachint, pólyát, babafészket vagy zsebes tárolókat is. Textil játék- és szennyestárolóink is mind mind feldobják a baba kuckóját. A fonott fejvédő nem csak védi a picit, de feldobja a kiságyat vagy később a játszószőnyegen is körbe öleli, hogy biztonságban tudd és ne guruljon el a gyermek. Egyedi elképzelések megvalósításában is igyekszünk a segítségetekre lenni.

A termékek kb.3-4 hét alatt beérkeznek, ha nincs raktáron ! A bútorok szállítási költsége egyedi, ami a termék súlya és dobozok száma alapján kerül kiszámításra. A termékek mellett látható a szállítási költség, azok kosárba rakás után összeadódnak!

RENDELÉS ELŐTT KÉRJÜK OLVASD EL TÁJÉKOZTATÓNKAT !!!! ---> tudnivalók rendelés előtt

Ha kíváncsi vagy a bababútorokra élőben, gyere el bababoltunkba Nyíregyházán, ahol több kiállított bútor közül döntheted el, neked melyik tetszik a legjobban.

Igyekszünk hasznos tanácsokkal is segíteni a döntésedben, mert ahogy a mondás is tartja, "..ahány ház, annyi szokás..". Van akinek a kombiágy lesz praktikus és hosszútávú megoldás, de van olyan adottságú babaszoba, ahová a kiságy mellé külön pelenkázó komódra van szükség. A szekrények segítenek a babaruhák és játékok tárolásában, miközben harmóniát és egységet teremtenek a berendezésben. A pelenkázó komódra vagy kombiágyra találsz kínálatunkban méretben passzoló és ízlésed szerinti pelenkázólapokat is, a kókuszmatracra lepedőt, a kiságyba ágyneműgarnitúrákat is, de ha baldachint vagy fonott fejvédőt szeretnél, az sem akadály.