Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Játék

A baba fejlődése szempontjából a játékok már pici kortól kezdve nagyon fontos szerepet töltenek be. A baba agyfejlődése az első 3 évben intenzív, a gyermek folyamatosan tanul, felődik. A közös játékok lehetőséget adnak a babáknak arra, hogy a világból egyre több mindent megismerjenek. A játék a baba érzékeit és gondolkodását egyaránt fejleszti.

Az első pár hónapban a babát már minden színes, zenélő játék egyenesen lenyűgöz. A játszószőnyeg hasznos, hiszen a keretekről lelógó színes játékok felkeltik a gyermek érdeklődését, ráadásul mozgás közben fejlődnek az izmai és a koordinációs képességei. Ahogy egyre figyelmesebbé válik a baba, ideális játék az élénk színű csörgők,rágókák, amelyet könnyen megmarkolhat a pici. A játék fejleszti az érzékelést,ezáltal fejlődik a baba szem,és kéz koordinációja.

6 hónapos kortól nagyon prakrikusak a bébikompok és a járássegítők amelye segít a járás tanulásban, az egyensúlyérzék fejlődésében a babát.Szórakoztatja és egyszerre fejleszti a babák érzékeit és képességeit.