Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Termékek

A Termékek menüpont alatt találod kategorizálva az általunk forgalmazott babatermékeket. Igyekeztünk logikusan felépíteni az alkategóriákat és az összetartozó dolgokat a megfelelő helyre gyűjteni. A raktáron lévő termékeket zöld "pipával" jelöli a webshop, ezeket a termékek azonnal postázni tudjuk vagy átvehető nyíregyházi bababoltunkban, a Törzs utca 11 szám alatt. Itt szakképzett eladónk segít, amennyiben kérdésed van a termékkel vagy annak használatával kapcsolatban.

Amennyiben sárga felkiáltójelet látsz (rendelhető státusz), az azt jelenti, hogy rövid határidővel beszerezzük és kiszállítjuk vagy értesítünk, mikor tudod átvenni üzletünkben. Tipikusan ilyen termékek a bababútorok vagy babakocsik, amelyet tárolása túl nagy raktárkapacitást igényel, ezért nem tudjuk az összes típust saját raktáron tartani. Ezzel extra költséget tudunk spórolni, hogy Neked a lehető legjobb gyártói árat tudjuk biztosítani.

A babakelengyéhez is megtalálsz mindent, ahogy a kórházi csomagodhoz is, legyen szó akár apás szülés szettről, eldobható bugyiról vagy melltartóbetétről. A kókuszpólyák, kókuszbetétes babafészkek és babaágyneműk változatos mintákban érhetők el magyar gyártóktól. Össze tudod állítani a textileket azonos mintával is, így teremtve tökéletes harmóniát a babaszobában. A fonott rácsvédők, zsebes tárolók, a textil játéktárolók mind hozzájárulnak, hogy egy biztonságos és csodaszép kuckót rendezzetek be a legféltettebb kincseteknek. Biztonságára légzésfigyelőink, bébiőrjeink ügyelhetnek, amíg ti is pihentek picit.