Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Milyen babahordozót válasszunk a babakocsihoz ?

Babakocsi vásárláskor érdemes figyelmet szentelni arra, hogy milyen babahordozóval vásároljuk meg a babakocsinkat. Legfontosabb különbség a külsőségeken túl a súlyhatár, az isofix előkészítés és a tartozékok listája.

A Kunert cég babakocsijaihoz lehetőségünk van választani a babahordozók közül. Nézzük sorba milyen modelleket kínál:

1. Kunert Carlo babahordozó

Ez az alap típus, amely felár nélkül választható a babakocsihoz. Színazonos szövettel kapjuk (esetleges árnyalatbeli eltérés lehetséges), alap tartozéka a lábzsák, isofix viszont nem kérhető hozzá. Ha a jövőben tervezzük hozzá egy isofix bázistalp beszerzését, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal biztonsági övvel bekötni az autóba a hordozót, akkor nem ez lesz a megfelelő számunkra. Súlyhatárban is kevesebb, mint társai, 0-tól 10kg-ig használhatjuk.

 

2. Kunert Trix babahordozó

Ez az a típus, amely felár mellett választható a babakocsihoz. Az alábbi képen látható 10 féle szövettel kaphatjuk a hordozót, nincsen hozzá lábzsák, viszont isofix előkészítéssel rendelkezik. Ha a jövőben tervezzük hozzá egy isofix bázistalp beszerzését, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal biztonsági övvel bekötni az autóba a hordozót, akkor ez lesz a megfelelő számunkra. Súlyhatárban is több, mint a Carlo, 0-tól 13kg-ig használhatjuk.

Legnagyobb előnye ennek a típusnak a benne lévő szűkítőbetét, amely a fejrésznél is jobban párnázott és oldaltartást is biztosít a babának. Ebből a szempontból ez a legjobb hordozó, isofix is van, a lábzsák hiánya pedig egy hordozóba való takaróval is pótolható.

Reméljük, hogy hasznos volt ez az összefoglaló és így már az elvárásotok szerint tudjátok kiválasztani a nektek legjobb babahordozót. Nem mindenkinek az olcsó babahordozó a legjobb. Van akinek fontos a szín is, de a biztonság mellett sem szabad elmenni.

 

Vissza a főoldalra