Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Autósülés

A Baby Guru ajánlása, hogy a lehető legbiztonságosabb ülést vegyük gyermekünknek az autózáshoz, mert sajnos a baleseti statisztikák rémisztően magas adatokat mutatnak a magyar utakon történt halálos, súlyos és könnyebb sérülésekkel járó ütközésekről.

Kiválasztásnál a termék árán túl legyünk körültekintők, hogy a gyermekünknek megfelelő súly és/vagy méret csoportba tartozó ülésből válasszunk. Ehhez érdemes szaküzletbe menni, a gyermekkel együtt és kipróbálni az ülést. Mennyire kényelmes, könnyen használható és az autónkba is próbáljuk be. Nehéz elmenni az ár-érzékeny magyar valóság mellett, mely szerint igyekszünk ezt a tétel lehetőleg olcsón megúszni, de inkább ússzunk meg egy balesetet biztonságban, mint spóroljunk néhány tízezer forintot, mert a legdrágább kincsünk utazik benne. Ha szeretnéd te is élőben megnézni és kipróbálni az autós gyereküléseket, gyere el nyíregyházi bababoltunkba, ahol szívesen segítünk

Gondoljunk arra, mennyit költöttünk egy szép babakocsira vagy mennyibe kerül 4db téli gumi az autónkra, hogy biztonságosabban közlekedjünk. Ezeket mérlegelve gondoljuk újra, pontosan mennyit ér meg nekünk egy hosszútávra (több évre) vásárolt gyerekülés.

Az autósülés kiválasztásánál legyünk mindig körültekintőek, hogy a gyermeknek leginkább megfelelő ülést válasszuk. Itt a régebbi ECE/R044 szabvány a gyermek súlyához igazítja a kategóriákat, míg az újabb R129 iSize szabvány a gyermek hosszát centiméterben veszik alapul. 

Ezentúl még a következő szempontokat is érdemes figyelembe venni:
Ha a gyermek utazás közben elalszik, a dönthetősége lehetőséget biztosít a kényelmes pozíció beállításához.
Az ülés biztonságosan és teljesen stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek biztonságát.Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Kényelmes szűkítőbetéttel rendelkezik,amely a baba növekedésének megfelelően később kivehető.

  • Dőlésszöge több fokozatba állítható
  • Praktikus belső öv
  • Belső biztonsági öve: 5 pontos, központi övfeszítős, magassága átfűzés nélkül állítható
  • A fejtámla magassága állítható
  • A huzat anyaga: pamut, poliészter
  • A huzat levehető, tisztítása: mosógéppel
  • Kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem
  • Belső biztonsági öve: 5 pontos, központi övfeszítős, magassága átfűzés nélkül állítható