Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Babakocsi

A babakelengye vásárlás legfontosabb és talán legnehezebb pontja a tökéletes babakocsi megtalálása. Gyermeked születésekor újszülött babakocsira van szükséged, aminek 2 vagy 3 funkciósnak kell lennie. 

A picurnak fél éves koráig vízszintesen kell feküdnie, így mindenképpen olyan babakocsit kell keresned, aminek teljesen ledönthető a háttámlája, vagy külön mózeskosárral rendelkezik, esetleg textil mózeskosár tehető bele. 

Ezekhez a babakocsikhoz legtöbbször tartozék vagy vásárolható autóshordozó is, melyet autósülésként tudtok használni, de kényelmes megoldásként a babakocsi vázára is felcsatlakoztathatjátok azt.

Ugyanitt találod a sport babakocsikat is, amelyek fél éves kortól használhatóak. Könnyűek, praktikusak a mindennapi rohanáshoz, legyen szó akár tömegközlekedésről vagy napi bevásárlásról, egyéb teendők elintézéséről.

"...Olcsó húsnak híg a leve...", tartja a mondás, de azért nem kell feltétlen több százezer forintot kiadni, hogy megtaláld a neked megfelelő olcsó babakocsit. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a legtöbb kismama megtalálja a neki tetsző terméket, ugyanakkor a családi kassza is elbírja. Minden babakocsinkra 2 év garanciát adnak a gyártók, így biztosan nem ér meglepetés, ha beruházol egy új babakocsira, szemben egy használttal. 
A folyamatos gyártói fejlesztéseknek köszönhetően egyre strapabíróbb anyagokból és korszerűbb megoldásokkal készülnek, ilyenek például az egy kézzel is összecsukható vázak, a biztonságot adó fényvisszaverő csíkok esti sétákhoz, mobiltelefon tartók a vázon, az UV 50-es szűrésű kupolák vagy a zselé töltetű kerekek, hogy soha ne kapj defektet.

Ha bizonytalan vagy, melyik modell mit tud és melyik lenne a neked való, gyere el nyíregyházi bababoltunkba, ahol szakértő eladó kolléga segít a teljes körű tájékoztatásban.