Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Alkatrészek


Használt babakocsit vásárolták vagy elhasználódott az új ? Semmi gond, mi segítünk a babakocsi felújításához szükséges alkatrészek beszerzésében. Babakocsi külső gumi vagy belső gumi, pumpa vagy tolókar kellene ? Esetleg adapter a hordozóhoz ? Itt megtalálod amire szükséged lehet, de ha mégsem, keresd szakértő kollégánkat nyitva tartási időben a nyíregyházi üzletben vagy telefonon a +36 30 950 2099-es számon.


5termék 15

Hogyan válasszunk gumibelsőt? 
A babakocsija kerekein megtalálja a körben húzódó feliratot, hogy milyen méretű gumibelső való bele. Ezt kellene leolvasni, ezután már valószínűleg ki tudja választani a megfelelőt. A kínálatunkban lévő gumibelső átmérője egyébként 2 fajta csupán. A kisebb kerekeké 10 collos, a nagyobbaké 12 collos. A termékek nevében feltüntettük, hogy kisebb vagy nagyobb méretű kerékbe való, így ha jól értelmezhető feliratot nem is talál, de ki fogja tudni választani a megfelelőt. 
A gumibelső cseréje éppen úgy történik mint a biciklik esetében. Egy ügyes kezű apuka vagy nagypapa el tudja végezni a feladatot. Ha mégsem boldogulnak, érdemes bicikli szervizhez fordulni a csere ügyében.

Mire kell figyelni a pumpás kerekeknél?
Ezek a gumibelsők maximum 0.5-0,7 bar nyomást képesek elviselni. Érdemes kézi pumpát használni, mert úgy nem tudjuk túlpumpálni. Benzinkúton való pumpáláskor mindenképp figyelni kell a nyomásmérőt. Túlpumpálás esetén a gumibelső meg fog repedni, a levegőt el fogja engedni.

Új keréksort szeretne a babakocsi alá?
Ha a babakocsit nálunk vásárolta, úgy fogunk tudni segíteni. Ha nem, úgy érdemes ahhoz az eladóhoz fordulni, akitől a babakocsit vásárolták. Biztosan kompatibilis alkatrészt ők fognak tudni biztosítani, hiszen a gyártóval ők állnak kapcsolatban. Ebben az esetben a kínálatunkban lévő keréksor akkor lesz biztosan megfelelő, ha külleme és típusa jól láthatóan azonos. Ha Önnek pl. egy romániából vagy távolkeletről származó babakocsija van, úgy a kínálatunkban lévő kerekek egyike sem lesz megfelelő. Ezek lengyel termékek, így a Lengyelországból származó babakocsik egy részére lesznek jók. Számos más márkájú, Lengyelországból származó babakocsira segítettünk már kereket találni. 

Hogyan tudunk segíteni a keréksor kiválasztásában?
Ha Önnek Lengyelországból származó babakocsija van, és új keréksort szeretne, de nem tudja kiválasztani a megfelelőt, akkor a következőt kell tennie:

  • e-mailt kell írni nekünk az oldal alján lévő címünkre.
  • mellékelnie kell a fotókat a jelenlegi kerekekről: Nagy kerék külső és belső oldala. Kis kerék külső oldala, a benne lévő csavar mérete.

Fontos, hogyha keréksort küldünk Önnek, az mindig a 4db kereket tartalmazza. Tehát a kis kereket tartó villákat nem tudjuk küldeni. Ez mindig a babakocsi gyári szériaeleme, millió féle lehet. Ugyan úgy, ahogy egy biciklinél is, maga a kerék lesz cserélhető. A kis kerekek esetében a villából ki kell csavarni a középső csavart, betenni az új kereket, és visszacsavarni a csavart.
A nagy kerekek esetében a tengely, amire fel van tolva a kerék, szintén gyári tartozék, ezt sem tudjuk küldeni. A nagy kerekek közepén lévő gomb benyomásával a tengelyről lehúzható lesz a kerék. Vannak babakocsik, amiknél ez az acél tengely hozzá van forrasztva a vázhoz, és nem is kivehető. 

Pumpás és gél keréksorok:
Ha az Ön babakocsija pumpás kerekű és 3 évesnél idősebb, akkor nagy valószínűséggel nem fog vele kompatibilis gél keréksort választani. Ennek oka, hogy a gél kerekek körülbelül 3 évvel ezelőtt jelentek meg, a nagy kerekek belső oldalán lévő fék kialakítása pedig az esetek túlnyomó többségében nem azonos a pumpásakéval. Tehát nem fog felmenni a vázra, Ha mégis felmegy, nem lehet lefékezni a babakocsit. 
A pumpás kis kerekek helyére pedig a más tengelykialakítású gél kerék pedig nem fog beférni a villába, vagy éppen lötyög benne, esetleg az átmenő csavar nem megy bele. Ahogy olvashatják, millió próbán vagyunk túl. Ha Önnek 3 évesnél idősebb, és nem tőlünk vásárolt pumpás kerekű babakocsija van, úgy kérem ugyan olyan megjelenésű pumpás kereket válasszon a kínálatunból. Az lesz a megfelelő hozzá.

Adapterek kiválasztásához:
Az adapter az általában tenyérnyi nagyságú műanyag alkatrész, amivel a babahordozó autósülés a vázhoz rögzíthető. Ezeket mindig párban adjuk. Ha tehát emlékszik rá, hogy nézett ki az Öné, akkor a kínálatunkban lévő is biztosan megfelelő lesz. Ha segítségre van szüksége a választásban, és Lengyelroszágból származó babakocsija van, úgy szintén email-t szükséges írnia nekünk. Fotóra is szükségünk lesz a babahordozó olaláról és a váz azon részéről, ahová az adapter illeszkedik. Válasz üzenetben elküldjük Önnek a megfelelő adapter linkjét. 

Egyéb babakocsi alkatrészek:
Más alkatrészekkel akkor tudjuk kiszolgálni, ha a babakocsiját tőlünk vásárolta, vagy pontosan ugyan olyan babakocsija van, ami a mi kínálatunkban is megtalálható. Számunkra ismeretlen, nem forgalmazott márkákhoz, típusokhoz nem tudunk alkatrészt beszerezni, biztosítani. Ilyen esetben mindig a vásárlás helyszíne felkeresendő.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 990 Ft - 19 990 Ft