Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Jótanácsok

Autósülés

2020.11.11 17:06
Autósülés
AUTÓSÜLÉS
Az autósülések kiválasztásánál nagyon fontos a biztonság, és a kényelem baba szempontjából. Rendkívül praktikus autósülések, hiszen ha a gyermek utazás közben elalszik, a dönthetősége lehetőséget biztosít a kényelmes pozíció beállításához.Az ülés biztonságosan és teljesen stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek biztonságát.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Kényelmes szűkítőbetéttel rendelkezik,amely a baba növekedésének megfelelően később kivehető.

A Baby Guru ajánlása, hogy a lehető legbiztonságosabb ülést vegyük gyermekünknek az autózáshoz, mert sajnos a baleseti statisztikák rémisztően magas adatokat mutatnak a magyar utakon történt halálos, súlyos és könnyebb sérülésekkel járó ütközésekről.

Kiválasztásnál a termék árán túl legyünk körültekintőek, hogy a gyermekünknek megfelelő súly és/vagy méret csoportba tartozó ülésből válasszunk. Ehhez érdemes szaküzletbe menni, a gyermekkel együtt és kipróbálni az ülést. Mennyire kényelmes, könnyen használható és az autónkba is próbáljuk be.

Nehéz elmenni az árérzékeny magyar valóság mellett, mely szerint igyekszünk ezt a tétel lehetőleg olcsón megúszni, de inkább ússzunk meg egy balesetet biztonságban, mint spóroljunk néhány tízezer forintot, mert a legdrágább kincsünk utazik benne. Gondoljunk arra, mennyit költöttünk egy szép babakocsira vagy mennyibe kerül 4db téli gumi az autónkra, hogy biztonságosabban közlekedjünk. Ezeket mérlegelve gondoljuk újra, pontosan mennyit ér meg nekünk egy hosszútávra (több év) vásárolt gyerekülés.