Jótanácsok

TIMBA bútorvásárlási tájékoztató

2020.02.06 09:34
TIMBA bútorvásárlási tájékoztató

Mielőtt bababútor rendelésed leadod, kérjük olvasd el a tájékoztatónkat ! Fontos és hasznos információkat találsz itt !

Képtalálatok a következőre: timba logo

TIMBA bútorvásárlás előtti tudnivalók!

 

A TIMBA magyar bútorgyártó folyamatosan gyártja és saját raktárából szolgálja ki a vásárlókat. Ennek ellenére van átfutási ideje a megrendeléseknek. A webáruházban leadott rendelések feldolgozása, raktári összekészítése és a Baby Guru üzletbe vagy GLS depóba való beszállítása némi logisztikát és időt igényel. Célunk az, hogy minél előbb eljusson a kiválasztott bútor a megrendelőhöz. Az átlagos rendelésektől eltelt idő a bútor átvételéig 2-3 hét. Ez néha kevesebb is lehet, de előfordulhat néhány munkanap csúszás is, ezt kérjük vegye figyelembe.

Érdemes a matracot és a pelenkázólapot is most belerakni a kosaradba, hogy azt is a megrendelt bútorral együtt jutassuk el hozzád.
TIPP: Az összeállított legnépszerűbb szettek jobban megérik !

Válogass kedvedre akár ágyneműink, lepedőink és más kismama és babakellékeink között is.

Amennyiben házhozszállítással kérte, azt minden esetben a GLS futárszolgálat végzi, mert objektív felmérések és több díjazásuk is azt mutatja, hogy az egyik legmegbízgatóbb csomagküldő szolgálat. Ennek ellenére kiemelt figyelmet fordítsanak a lapraszerelt bútordobozok épségének ellenőrzésére, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért sem a TIMBA gyártója, sem a Baby Guru felelősséggel nem tartozik, azt a GLS futár jelenlétében felvett jegyzőkönyv alapján a szállítónak kell vállalnia! Ilyen esetben jelezzék a futárnak, akinek ezt rögzítenie kell.

KÁRFELVÉTELI JEGYZŐKÖNYV HIÁNYÁBAN SZÁLLÍTÁSI SÉRÜLÉSEKKEL KAPCSOLATBAN NEM TUDUNK SEGÍTENI !!!

Ha a csomagon külsérelmi nyom ugyan nem található, de nem biztos benne, hogy belül ép a termék vagy nem áll módjában azt ellenőrizni, kérhet a futártól egy üres kárfelvételi jegyzőkönyv nyomtatványt, amelyet 3 munkanapon belül még felhasználhat, hogy a GLS felé a szállításkor megsérült termékeket jelentse!

Képtalálatok a következőre: gls delivery

 

Vissza a főoldalra

 

 

olcsobbat.hu argep.hu