Jótanácsok

Pelenkázólapok

2020.12.01 11:33
Pelenkázólapok

Puha és merev pelenkázólapok!!

Puha és kellemes borítás, vidám mintákkal és színekkel!

A pelenkázó lap a baba pelenkájának kicserélésében és az öltöztetésében is segítséget nyújt a szülőnek.

Kiváló minőségű, vízlepergetős felülete könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat és nem dörzsöli a gyermek bőrét.

 

Puha pelenkázó lappal bármilyen vízszintes, kemény felületen ki lehet alakítani egy alkalmas helyet a gyermek tisztába tételére. A puha pelenkázó lap rendkívül könnyű, könnyen szállítható, így praktikus utazásokhoz is. Puha pelenkázó lap használata pelenkázó feltéttel ellátott komódra, pelenkázó szekrényre vagy asztalra felhelyezve ajánlott.

A kemény pelenkázó lap egy merevítő fa betéttel van ellátva, így a puha pelenkázó lappal ellentétben nem hajlítható. Biztonságosan rögzíthető kiságyra a hozzá csomagolt alkatrészekkel, használatához nincs szükség kemény felületre. Kérjük, előzetesen győződjön meg róla, hogy az Önök kiságya alkalmas-e a pelenkázó lap biztonságos felhelyezésére.

Puha és kemény pelenkázó lapjaink között megtalálhatóak ék alakú peremmel ellátott változatok is, melyek oldalsó, magasított pereme megnehezíti a baba legurulását vagy többszöri átfordulását pelenkázás közben.

Albero Mio merev pelenkázó lap 70cm - 092 HercegCeba puha pelenkázó lap 70cm - Bézs állatos

pelenkázólap PVC bevonattal rendelkezik, ezáltal könnyen tisztítható. 
Jellemzői:
- Mérete: 50 x 70cm,
- Könnyen tisztítható
- PVC bevonatú

olcsobbat.hu argep.hu