Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Jótanácsok

Bútorválasztó

Baby Guru
Baby Guru
2019.12.05 21:17
Bútorválasztó

bababútor és kiegészítői kiválasztása az egyik legfontosabb és legnehezebb döntés a babavárás idején. Fontos szempontok, hogy biztonságos és kényelmes legyen, ugyanakkor a lakás legszebb "ékszerdoboza", mely tükrözze a ti ízlésvilágotokat is. Lehet visszafogottabb vagy akár harsány, a lényeg, hogy ti és babátok jól érezzétek magatokat benne.

Érdemes figyelembe venni a praktikumot, a lehető legjobb helykihasználást és még megannyi szempontot, ezért nincs egy egyértelmű útmutató, hogy a ti lakásotokba a kombi kiságy, az átalakítható 70x140-es vagy épp a 60x120-as a legjobb. És akkor a színvilág és stílus még szóba sem került.
A Baby Guru-ban mi hiszünk a hazai gyártású TIMBA bútorcsaládban. Lehet ez picit lokálpatriotizmus is, de volt szerencsénk a gyártás teljes folyamatát személyesen megtekinteni és a tulajdonossal is hosszasan elbeszélgetni a termékről, a gyártásról és úgy általában minden fontos dologról, ami alapján készítik és fejlesztik a termékeiket. Az oldalrácsok és alsó ágyrácsok minden esetben csak tömör gőzőlt bükkfából készülnek. Ezzel nem csak esztétikusabb, de tartósabb és nem mellesleg biztonságosabb is a gyermeked számára. Az eljárásnak köszönhetően baktérium és csíramentes lesz a fa (Németországban ezért kiérdemelte a BIO minősítést is!). Nélkülözheted a rágásvédő műanyagot (ami fenyő kiságynál szinte kötelező darab), a felhasznált vízbázisú festék ártalmatlan a gyermek számára és minden hazai minősítéssel rendelkezik. Minket meggyőzött !

Fordítsatok gondot a kiegészítők kiválasztására is, mint például a matrac, mert babátok hiába alszik édesen egy gyönyörű kiságyban, ha az alatta lévő matrac nem kifejezetten az ő tökéletes megtámasztására készült, mint pl. a tömör kókuszmatracok, hisz ő legfőképp ezzel érintkezik és nem magával a bútorral. Itt is a TIMBA által forgalmazott kókuszmatracok kiemelkedő minőségére hívnám fel a figyelmet, mert nem csak a matrac alja és teteje van hengereléssel latex-el borítva, hanem mártásos eljárással a teljes keresztmetszete, így lesz tökéletes a tartása, nem fognak a rostok összeesni a közepében és így elkerülhető, hogy később nedvesség hatására bármilyen penészgomba felüsse a fejét. Teljesen poratka mentes marad ellentétben a szivacsmatracokkal. Áruk mégis nagyon kedvező, nálunk már 7.990Ft-tól kapható a 120x60cm-es kiságyba való!

Remélem hasznosnak találtad ezt a cikket!