Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Kunert babakocsik

A lengyel gyártású méltán népszerű (ár/érték arányban verhetetlen) Kunert babakocsi, melyre 2 év garancia van és magyar alkatrész ellátása megoldott. A Baby Guru bababoltban kapható Kunert babakocsik gél keréksorral érkeznek. Legnépszerűbb modellek, amelyeket a nyíregyházi üzletünkben is megtekinthetsz: Kunert Rotax, Kunert Mila, Kunert Molto, Kunert Lazzio.

Amennyiben a kiszemelt Kunert babakocsi nincs raktáron, várható szállítási ideje kb.2-4 hét ! Érdeklődj elérhetőségeinken, ha további információra lenne szükséged !

Minden babakocsi egységes szállítási költsége 7.990Ft !!!

Modellek:

Kunert Rotax Kunert Mila  


64termék
 

A Baby Guru bababolt Nyíregyháza bemutatótermében megtekintheted a 3in1 babakocsikat, kipróbálhatod, tologathatod, anyagát megtapogathatod, összezárjuk és minden funkcióját ismertetjük, hogy a vásárlásod ne legyen lutri! Ha teheted, érdemes ellátogatnod, hogy minden kérdésedre válaszolni tudjunk és további termékeinket is bemutathassuk. Legyen szó univerzális babakocsi kiegészítőkről, babakocsi kesztyű, bundazsák, univerzális esővédő, de akár bababútor kínálatunkat is megnézheted. Van kiállítva ágyneműtartós kiságy, kombiágy, szekrény, pelenkázó komód.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
159 990 Ft - 249 990 Ft
Gyártó
Modell