Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Chicco Sterilizáló Folyadék 1000 ml
Chicco Sterilizáló Folyadék 1000 ml
1 990 Ft

Chicco Sterilizáló Folyadék 1000 ml

Fertőtlenítő folyadék 1000 ml

Magas tisztaságú Chicco fertőtlenítő folyadék, mely hatásos a baktériumok, gomba és vírusok ellen.

A vízzel keverve a megfelelő arányban és a megfelelő ideig áztatva a vizes oldatban a tárgyakat, 100%-osan elpusztít minden baktériumot, gombát és vírust, amire a tárgyakra rákerül.

Javasolt mikrobiológiai fertőtlenítésre minden olyan tárgy esetén, mely kapcsolatba kerül csecsemőkkel, kisgyermekkel, betegekkel, gyenge immunrendszerű emberekkel.

Raktáron
1 990 Ft
Egységár: 1 990 Ft/liter
Részletek

Termék leírása, használat:

Vizes oldaltban áztatás - fertőtlenítés:
fém, műanyag, gumi tárgyak. Az áztatási idő 30 vagy 60 perces. A hígítás mértékét lásd lentebb.

A Chicco fertőtlenítő folyadék a tárgyak felületéről és belsejéből teljes tökéletességgel távolítja el a veszélyes és fertőző baktériumokat, vírusokat, gombákat.

Javasolt a vizes oldatban ázatással fertőtlenítés minden olyan tárgy esetén, mely kapcsolatba kerül csecsemőkkel és kisgyermekkel. Cumik, itatópoharak esetében például megtelepedhetnek a baktériumok, gombák a cumi vagy csőr, szívószál belsejében, mely esetben a külső felülettisztítás nem elegendő. Minden olyan tárgy fertőtlenítésére alkalmas, melyet a baba a szájába vesz, vagy a szájával érintkezésbe kerül.
A szoptatási eszközök esetében javasolt a mellszívó, tejtárolók tisztítására is, mely részeken az anyatej átfolyik.
Nem csak babatermékek, hanem egyéb tárgyak, melyeket felnőttek, betegek használnak, is fertőtleníthetők benne.

Evőeszköz, tányér, pohár, cumisüveg, etetőcumi, nyugtatócumi, csörgő és rágóka játékok, egyéb étkezési és használati eszközök áztathatók a vízzel elegyített oldatban (Áztatás után öblítse le a tárgyakat folyóvízzel.). Áttörölheti az hígított oldattal az etetőszék, bútor felületét, de hőmérő áttörléses tisztítására, akár ajtókilincs, cipő, stb. áttörléséhez is használhatja.

VIZES OLDATBAN ÁZTATÁS - FERTŐTLENÍTÉS:

Vízzel hígítsa a fertőtlenítőszert a lentebb leírtak szerint. 0-12 hónapos korban napi egyszer javasolt azon babatárgyak fertőtlenítése az vizes oldatban áztatással, melyeket a baba a szájába vesz. Az immunrendszer megerősödésével egyidejűleg, 6 hónapos kortól egyre csökkentsük a fertőtlenítések számát, majd egy éves korára el is hagyható, persze olykor még szükség lehet rá. Felnőttek (pl. betegek) számára használatos tárgyak is fertőtleníthetők íly módon.
Az áztatás 30 vagy 60 perces. Ezalatt az oldat minden vírust, baktériumot, gombát elpusztít, de a hígítási arányt tartsuk be, és az áztatási időt ne rövidítsük le. Gumikesztyűt viseljen.

Hígítás 2%-osra:

  • a mérőkupakot az 1-es vonaljelzésig (1 dose) töltse meg fertőtlenítő folyadékkal, és
  • 1 liter hideg csapvízhez adja hozzá ezt a mennyiséget.
  • FERTŐTLENÍTÉSI IDŐ: 60 perc.
  • mosson kezet, majd vegye ki a tárgyakat az oldatból és folyó csapvízzel öblítse le.

Hígítás 5%-osra (gyorsabb hatás):

  • a mérőkupakot 2-es vonaljelzésig (2 dose) töltse meg fertőtlenítő folyadékkal a kupakot, és
  • 1 liter hideg csapvízhez adja hozzá ezt a mennyiséget.
  • FERTŐTLENÍTÉSI IDŐ: 30 perc.
  • mosson kezet, majd vegye ki a tárgyakat az oldatból és folyó csapvízzel öblítse le

Mennyi ideig elegendő egy flakon?: 1 liter kb 3-4 heti adag, napi 1x áztatásos fertőtlenítés esetén, ez függ a hígítási aránytól is és a fertőtlenítés rendszerességétől is.

ÖSSZETÉTEL: lásd lentebb.

A fertőtlenítő folyadék hígított formában is veszélyes, mert bőr- vagy szemirritációt okozhat, de hígítatlan formában különösen veszélyes, mert bőrirritációt (pirosodás, száradás, stb.), illetve a szemhez érve súlyos szemirritációt okozhat. Minden ilyen esetben azonnal folyóvizes öblítés szükséges és orvoshoz kell fordulni. A fertőtlenítőszer használatakor körültekintőn járjon el.

Adatok
Gyártó
Chicco
Cikkszám
8003670622796
Vélemények