Ceba Puha Pelenkázó Lap 70Cm - Steppelt Mustár
Ceba Puha Pelenkázó Lap 70Cm - Steppelt Mustár
7 500 Ft

Ceba Puha Pelenkázó Lap 70Cm - Steppelt Mustár

A pelenkázó lap a baba pelenkájának kicserélésében és az öltöztetésében is segítséget nyújt a szülőnek. Kiváló minőségű, vízlepergetős felülete könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat és nem dörzsöli a gyermek bőrét.

Raktáron
7 500 Ft
Részletek
Kiságyainkkal és komódjainkkal is kompatibilis, így segíti az egységes babaszoba berendezését.

Puha pelenkázó lappal bármilyen vízszintes, kemény felületen ki lehet alakítani egy alkalmas helyet a gyermek tisztába tételére. A puha pelenkázó lap rendkívül könnyű, könnyen szállítható, így praktikus utazásokhoz is. Puha pelenkázó lap használata pelenkázó feltéttel ellátott komódra, pelenkázó szekrényre vagy asztalra felhelyezve ajánlott.

baba pelenkázó lap

A kemény pelenkázó lap egy merevítő fa betéttel van ellátva, így a puha pelenkázó lappal ellentétben nem hajlítható. Biztonságosan rögzíthető kiságyra a hozzá csomagolt alkatrészekkel, használatához nincs szükség kemény felületre. Kérjük, előzetesen győződjön meg róla, hogy az Önök kiságya alkalmas-e a pelenkázó lap biztonságos felhelyezésére.

baba pelenkázó lap

Puha és kemény pelenkázó lapjaink között megtalálhatóak ék alakú peremmel ellátott változatok is, melyek oldalsó, magasított pereme megnehezíti a baba legurulását vagy többszöri átfordulását pelenkázás közben.


Kiegészítő információk:

  • Kéz meleg szappanos vízzel, puha szivaccsal tisztítható.

Típusok:

  • Puha Kicsi Ék Peremmel – Pelenkázó feltéttel ellátott komóddal vagy pelenkázó szekrénnyel kompatibilis
  • Kemény Kicsi Ék Peremmel – 120*60 cm-es kisággyal kompatibilis

Méretek:

  • Puha Kicsi Ék Peremmel: 50*70 cm
  • Kemény Kicsi Ék Peremmel: 50*70 cm

Tipp:

  • A nagy színválasztéknak és méretválasztéknak köszönhetően bármelyik kiságyunk vagy komódunk mellé megtalálhatja a megfelelő darabot, így lehetősége van egy egységes babaszoba kialakítására.


Gyermekét soha ne hagyja felügyelet nélkül.

Adatok
Gyártó
Ceba
Cikkszám
5907672330945
Vélemények
Hasonló termékek