Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

ERIK (fehér/ezüst)

A TIMBA magyar gyermekbútor gyártójának egyik legújabb képviselője az ERIK bútorcsalád. Egyszerű vonalvezetésű, letisztult, mondhatni minimalista stílust képviselő tagja. A ma oly népszerű fehér és szürke (ezüst) színvilág képviselője. Ebből kifolyólag akár lányos akár fiús szoba is berendezhető vele. Minden szükséges elem megtalálható benne, legyen az polc, szekrény, játéktároló vagy pelenkázó komód.

Ha egy igazán trendi és időtálló babaszobát szeretnél berendezni, érdemes megnézned ezeket a bababútorokat, akár élőben üzletünkben is Nyíregyházán.

 


9termék 19

A fehér bútorok látszó részein selyemfényű bútorlapot alkalmaz a gyártó, amely ellenálló, könnyen tisztítható és egyedi megjelenést biztosít a termékeknek.

Azt viszont jó, ha tudod, hogy a nem látszó részeken (pl. fiók belső) "hagyományos" fehér bútorlapot találsz, ezzel is biztosítva a jó ár/érték arányt. Ez a termék minőségéből semmit nem von le, a gyártás költsége így tud piacképes maradni. A termékek a hatóság által bevizsgált, minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek. Csak bababarát festéket használnak, ABS élzárást és minősített vasalatokat. A tömör fa részek minden esetben tömör, gőzölt bükkfából készülnek (pl. ágyrács alsó és oldalsó elemek).

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
8 990 Ft - 119 990 Ft
Gyártó