Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4232663 vagy irjon emailt infobguru.hu

Kedd-Péntek: 09:00-18:00, Szombat 09:00-13:00 (Vasárnap-Hétfő: Zárva)

Popsitörlő

Az elsődleges oka annak, hogy a szülők baba törlőkendőt használnak, hogy gyorsan, kíméletesen és hatékonyan távolíthassák el a piszkot gyermekünk popsijáról, vagy kezecskéiről.

Miért használjunk törlőkendőt?

Egy jó minőségű pelenkával együtt használva, a törlőkendők segítenek a tisztába tevés folyamatában. Használatuk tökéletes megoldás a baba és a mama számára egyaránt! Megtisztítják a baba bőrét, miközben megnyugtatják azt; emellett a kezünket is megtörölhetjük benne a peluscserék után, ha azonnal nem áll módunkban a fürdőszobába sietni.

A baba törlőkendők nemcsak megtisztítják a babák bőrét, de egyben segítenek megóvni azt a pelenkakiütéstől.

Hogyan tisztítanak a törlőkendők?

A törlőkendők olyan anyagból készültek, melyek tisztítanak, fertőtlenítenek, és puha, hidratált bőrt hagynak maguk után. A fizikai érintésük révén keletkező súrlódással eltávolítják a piszkot, feloldják a ragacsot és magukba szívják a nedvességet.

A törlőkendők típusai

Minőségüket, méretüket és rendeltetési céljukat tekintve a törlőkendőek eltérőek lehetnek. Figyeljük a termék címkéjén feltüntetett jelzéseket:

Original: Illatosított, texturált, balzsamot és vizet tartalmaz.

Sensitive: Többnyire parfümmentes, vastagabb és kevésbé texturált, hogy ne okozzon irritációt a baba bőrén.

Natural: Általában illatmentes, lebomló anyagból készült, vegyszerek helyett aloe-val puhított.

WC-n lehúzható: Ezek a törlőkendők erősen illatosítottak és nagyobbak, mint a standard változatok. A wc papírhoz hasonlóan lehúzhatóak a wc-n. A bilire szoktatáshoz tervezték.


16termék
 

Hogyan tároljuk a törlőkendőket?

A baba törlőkendőket célszerű az eredeti csomagolásukban tárolni, hogy a lapok ne száradjanak ki. Gyermekek elől zárjuk el és helyezzünk egyet a pelenkázóasztal közvetlen közelébe, hogy mindig kéznél lehessen!

A váratlanuk keletkező piszok eltakarításához tartsunk egyet a fürdőszobában, a konyhában, a baba szobájában!

Mindig vigyünk magunkkal egy utazáshoz tervezett kis csomag baba törlőkendőt, hogy az út során keletkező ragacsos piszoktól könnyedén megszabaduljunk.

Mire használható még a törlőkendő?

• A gyerekek kezeinek és arcának tisztításához • A saját kezeink és arcunk tisztításához • Felületek gyors törléséhez • Az autóban vagy az autó ülésein keletkezett szennyeződés gyors feltakarításához.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
350 Ft - 990 Ft
Gyártó