Aktuális akció

KUNERT babakocsik

KUNERT MILA BABAKOCSI

Dada Pardiso Dark Black 3in1 babakocsi

Dada Pardiso Dark Black 3in1 babakocsi

BRESSO Prémium Dark 02 multifunkciós babakocsi 3:1

BRESSO Prémium Dark 02 multifunkciós babakocsi 3:1

CAM Techno Deluxe babakocsi szett

CAM Techno Deluxe babakocsi szett Joy 505 2019 # Fekete bébihordozóval #V90S fekete vázzal

Sport babakocsik

Chipolino Sofia sport babakocsi - Indigo Cotton Jeans

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
0
4
9
6
8
9

Szavazás

Babaszoba

A legfontosabb helya baba számára, ahol a legtöbb időt fogja tölteni, ahol megtanul felülni, felállni, beszélni. A játék és a nyugalom szigete kell, hogy legyen egyszerre. Fontos, hogy a legjobb dolgok kerüljenek be ide.Fordítsatok gondot a kiegészítők kiválasztására is, mint például a matrac, mert babátok hiába alszik édesen egy gyönyörű kiságyban, ha az alatta lévő matrac nem kifejezetten az ő tökéletes megtámasztására készült, mint pl. a tömör kókuszmatracok, hisz ő legfőképp ezzel érintkezik és nem magával a bútorral.

kiságyba való matrac kiválasztása nagyon fontos  minden szülő számára a baba érdekében. Többféle matrac megtalálható a kínálatunkban a kókusz,kókusz-hab-kókusz, és a sima szivacs.Mindenki maga döntheti el, melyiket találja megfelelőnek, és praktikusnak gyermeke számára.

Tovább

A bebútorozott babaszobák elengedhetetlen része a textiláru is. Több gyártó kínálatából válogattuk össze a szebbnél szebb ágyneműgarnitúráinkat, de találtok még hozzá illő baldachint, pólyát, babafészket vagy zsebes tárolókat is. Textil játék- és szennyestárolóink is mind mind feldobják a baba kuckóját. A fonott fejvédő nem csak védi a picit, de feldobja a kiságyat vagy később a játszószőnyegen is körbeöleli, hogy biztonságban tudd és ne guruljon el a gyermek. 

Tovább