Aktuális akció

KUNERT babakocsik

KUNERT MILA BABAKOCSI

Dada Pardiso Dark Black 3in1 babakocsi

Dada Pardiso Dark Black 3in1 babakocsi

BRESSO Prémium Dark 02 multifunkciós babakocsi 3:1

BRESSO Prémium Dark 02 multifunkciós babakocsi 3:1

CAM Techno Deluxe babakocsi szett

CAM Techno Deluxe babakocsi szett Joy 505 2019 # Fekete bébihordozóval #V90S fekete vázzal

Sport babakocsik

Chipolino Sofia sport babakocsi - Indigo Cotton Jeans

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
0
4
9
6
9
1

Szavazás

Játék

A baba fejlődése szempontjából a játékok már pici kortól kezdve nagyon fontos szerepet töltenek be. A baba agyfejlődése az első 3 évben intenzív, a gyermek folyamatosan tanul, felődik. A közös játékok lehetőséget adnak a babáknak arra, hogy a világból egyre több mindent megismerjenek. A játék a baba érzékeit és gondolkodását egyaránt fejleszti.

Az első pár hónapban a babát már minden színes, zenélő játék egyenesen lenyűgöz. A játszószőnyeg hasznos, hiszen a keretekről lelógó színes játékok felkeltik a gyermek érdeklődését, ráadásul mozgás közben fejlődnek az izmai és a koordinációs képességei. Ahogy egyre figyelmesebbé válik a baba, ideális játék az élénk színű csörgők,rágókák, amelyet könnyen megmarkolhat a pici. A játék fejleszti az érzékelést,ezáltal fejlődik a baba szem,és kéz koordinációja.

6 hónapos kortól nagyon prakrikusak a bébikompok és a járássegítők amelye segít a járás tanulásban, az egyensúlyérzék fejlődésében a babát.Szórakoztatja és egyszerre fejleszti a babák érzékeit és képességeit.

Tovább

Tovább