MITŐL MÁS A KUNERT LAZZIO ?

A VÁZ

A váz fő feladata, hogy biztonságosan szállítsa gyermekét, és csökkentse a rázkódásokat, amelyeket séta közben érezhet. Születésétől kezdve a legkellemesebb érzéseket szeretnénk biztosítani neki. A kényelmes babakocsi nyugodtabb alvást és több mosolyt eredményez mind a szülő, mind a baba arcán.

Milyen megoldásokat használtunk?

Alumínium váz - stabil és tartós

A váz könnyű, de tartós alumíniumból készült. Jól vezethető és stabil . Nem billeg egyik oldalról a másikra, és nem recseg. Biztonságosan szállíthatja a gyermeket, és a babakocsi sok éven át szolgálja.

Hátsó kerék és oldalsó felfüggesztés

A hátsó kerekek lengéscsillapítása és az oldalsó lengéscsillapítás megakadályozza, hogy a gyermek utazás közben túlzott ütéseket tapasztaljon. Még a legdurvább terep sem zavarja az álmát. Ezenkívül megkönnyíti a kisgyermek ringatását, ha gyorsan le akarja nyugtatni őt.
Az oldalsó párnázást egyszerűen ki- vagy be lehet kapcsolni, ha a merevséget a gyermek súlyához, a babakocsit pedig a terephez igazítja.

Stop & Drive rendszer - biztonságos és hatékony parkolás

Erős fék a központi részben, a hátsó kerekek között. Szükség esetén biztonságosan parkolhat, és kiszedheti gyermekét a babakocsiból. Nem kell attól tartania, hogy a kocsi magától elgurul, vagy elmegy, amikor kiveszi a babát.

 

Állítható tolókar

A babakocsi állítható fogantyúval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy beállíthatja a magasságához. Ennek köszönhetően kényelmes vezetni mind magasabb, mind alacsonyabb emberek számára. A tolókar öko-bőrrel van borítva , ami megakadályozza, hogy elcsússzon a kezedben.

Nagy gél kerekek - biztonságos és kényelmes körülmények között

  • Nagy kerekek (22 és 28 cm) - jól megbirkóznak homokkal, sárral, hóval vagy a járdaszegélyen való vezetéssel. Ennek köszönhetően minden körülmények között és bármilyen terepen kényelmes sétát biztosít a gyermeke számára a friss levegőn.
  • Gél kerekek. Nem akarjuk, hogy aggódjon a kerekek szivattyúzása miatt, ezért kerekeink gélből készülnek . Séta közben sem szúrja ki a kereket, és a babakocsi mindig készen áll a használatra.  
  • Az első kerekek 360 ° -ban forognak , de előre is rögzítheti őket. A babakocsi manőverezhető, és könnyen elvégezheti a kanyarodást, elhaladást vagy kanyarodást. Az ilyen kerekek megkönnyítik a lakásban való mozgást is.

MÓZESKOSÁR

A mózeskosár egy olyan hely, ahol a gyermek élete első hónapjait tölti. Magától értetődik, hogy tágasnak, kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie Ilyen a Lazzio babakocsink.

Nagy mózeskosár

Mózeskosaraink nagyok, oldalai puha anyaggal vannak párnázva . Ennek köszönhetően minden gyermeknek elegendő tere lesz ahhoz, hogy a kívánt módon helyezze bele. Függetlenül a szezontól és a ruhák mennyiségétől.

Állítható háttámla

A mózes állítható fejtámlával rendelkezik. A kocsi alján található gomb segítségével állíthatja be, amelyhez könnyen hozzáférhet. Óvatosan felemelheti a baba fejét. Különösen hasznos lesz, ha a gyermek még nem ül fel, de szeretné látni az anyját és a környező világot. Segít azoknak a gyerekeknek is, akiknek refluxos problémájuk van.

Bármilyen időjárásra

A mózeskosár téli és nyári használatra egyaránt alkalmas. Nyáron kinyithatja a szellőzőablakot a kosárban (cipzárral zárva) - melegebb napokon friss levegőt biztosít gyermekének. A kupolafedél véd a napsugarak, de a szél ellen is. Télen feltehet egy lábzsákot, amely minden készlethez tartozék.

Kényelmes szellőzőpanel , amelynek köszönhetően megvédi a gyermeket a túlmelegedéstől forró időben.

Lábzsákhoz fenyitható fedél is tartozik, amely véd a széltől és a fagytól. Az ablakon keresztül pedig figyelheti a babát.

A ma kor követelményei szerint

A Kunert Lazzio alaptartozéka egy babakocsira rögzíthető mobiltelefon tartó, amely megkönnyíti a mindennapjaidat. Legyen kéznél mindig, amire szükséged van.

Természetesen megtalálod a pohártartót (cumisüvegtartót) is a tartozékok között, amely szintén a babakocsira rögzíthető. Legyen kéznél az is, amire a babádnak van szüksége.

SÉTA A SPORTRÉSSZEL

Az állítható háttámlának és a lábtámasznak köszönhetően kisgyermekének is kényelmes lesz a babakocsinkban. A biztonságot az 5 pontos övek, az ágyékheveder, a levehető kapaszkodó és a babakocsi magas oldalfalai biztosítják.  

A babakocsi állítható háttámlája

A babakocsi háttámláját négy helyzetbe állíthatja, a fekvő helyzetből - az alvó gyermek legegészségesebb helyzetéből a teljesen függőleges helyzetbe -, amikor már egyedül ül.

Állítható lábtartó

A lábtámasz beállításának köszönhetően meghosszabbítja az ülést - gyermeke sokkal kényelmesebben alszik, mint amikor a lábai ernyedten lógnak.

Bármilyen időjárásra

Babakocsinkkal minden időben sétálhat. A széles szellőzőpanel és a kupolában lévő napellenző tökéletes lesz tavasszal vagy nyáron. A tartozék lábzsák tökéletes védelmet nyújt a szél és a fagy ellen.

Biztonságos babakocsi

A babakocsi 5 pontos biztonsági övekkel van felszerelve, amelyeket a gyermek nem tud egyedül kioldani, egy ágyékheveder és egy levehető kapaszkodó. Ezek az elemek rögzítik a gyermeket a helyén és megakadályozzák, hogy kiessen, így nem kell aggódnia a biztonságos utazás miatt.

A babakocsit előre vagy hátrafelé szerelheted - a kisgyermek szembe néz veled, vagy elölről figyelheti a környezetet.

Összecsukás és kibontás

A Lazzio babakocsi összecsukása

Összecsukáskor mindössze annyit kell tennie, hogy a keret mindkét oldalán lévő karokat magad felé húzod. A biztonsági mechanizmusnak köszönhetően a váz nem csuklik össze magától, mégis könnyen mozgathatod. Nem kell levenned a sportrészt, a babakocsit összecsukhatod vele.

Összecsukás után leveheted a kocsi kerekeit és tengelyeit , amelyek lehetővé teszik a váz tárolását akár szekrényben, vagy kis csomagtartóban történő szállításnál. Ugyanilyen könnyen eltávolíthatod az első kerekeket - csak nyomd meg a kerekek feletti gombot.

A babakocsi laposan összecsukható.

Az összehajtott váz könnyen szállítható az autó csomagtartójában.

Összecsukhatod a babakocsit a vázzal.

A Lazzio babakocsi kinyitása

Ha ki akarja nyitni a babakocsit - távolítsa el a biztonsági reteszt, és a fogantyúnál fogva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak.

A babakocsi  gyakorlatilag a kicsomagolás pillanatától használatra kész (csak hajtsa ki a vázat, szerelje fel a kerekeket és rögzítse a hordozót) - nem kell egyetlen csavart sem csavarozni. Máris használatra kész.

MÉRETEK

SZÍN

Ezüst keret:

Arany keret: