Baby Guru blog

2020.12.01 12:11
Baby Guru
Baby Guru
BABAFÉSZEK

A babafészek nagyon hasznos és praktikus darab, amely biztonságot ad a babának!

A babafészkeket a skandináv országokban már évtizedek óta használják, azonban hazánkban csak néhány éve terjedtek el. Alakjuk fészekre hasonlít, ami körül öleli, óvja és melegen tartja a babákat. Kiságyban, babakocsiban, autóban alváshoz, vagy akár pelenkázáshoz is használhatóak.

2020.12.01 11:33
Pelenkázólapok

Puha és merev pelenkázólapok!!

Puha és kellemes borítás, vidám mintákkal és színekkel!

A pelenkázó lap a baba pelenkájának kicserélésében és az öltöztetésében is segítséget nyújt a szülőnek.

Kiváló minőségű, vízlepergetős felülete könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat és nem dörzsöli a gyermek bőrét.

 

2020.11.27 16:47
Tikiri Prémium Kollekció

Díszdobozban remek karácsonyi ajándék!!

 

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Ebben a kategóriában kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumibambuszfa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

2020.11.27 17:39
Baby Guru
Baby Guru
Járássegítő

Koordinációs készséget, muzikalitást, látást, logikai képességet,és izomműködést fejlesztő játék.

A játék segít a babának a felállásban, és az első lépések biztonságos megtételében. Amikor a baba feláll, rátámaszkodik a játékra és elindul, a játék azonnal elkezd zenélni. Amint a baba megáll a zene is abbamarad, ezzel is bíztatva őt még néhány lépés megtételére.

 

2020.11.24 17:04
Baby Guru
Baby Guru
Utazóágy

Fix és multifunkciós utazóágyak

Az utazóágy igazán praktikus, hiszen könnyen mozdítható, így napközben akármelyik helyiségben vagy, babád is ott lehet veled. Ráadásul kirándulás, nyaralás, rokonlátogatás alkalmával is kitűnő. A nálunk kapható típusok egészen kicsire, sporttáska méretűre csukhatóak, így kis helyet foglalnak – szekrényben, szobában, csomagtartóban – és nagyon könnyen magaddal viheted őket bárhová. 

Számos változat akár járóka helyett is használható, ha kiveszed belőle az emelőbetétet! 

 

2020.11.16 15:54
Baby Guru
Baby Guru
Babakocsi, kiságy kiegészítő játék

Díszdobozban ajándéknak is tökéletes!!

Zenélő forgó, amely a felhúzását követően kedves dallamokat játszik, így a baba könnyedén tud álomba merülni. Kedves figurákkal, puha, plüss anyagból. A kiságyra lehet rögzíteni.

Olyan gyermekek számára készült, akik még nem mozognak önállóan.

A színes játék felhívja a baba figyelmét, míg kedves hangjai megnyugtatják őket az alvásban.

 

2020.11.16 15:21
Baby Guru
Baby Guru
Elektromos hinta

Elektromos hinták a babáknak!!

Díszdobozban ajándéknak is tökéletes!!

 

2020.11.16 15:03
Baby Guru
Baby Guru
Tikiri babák

Varázsolja el a kislányát a létező legszebb Tikiri babával!

Díszdobozban ajándéknak is tökéletes!!

2020.11.16 12:07
Bababiztonsági termékek

Legféltettebb kincsünket a gyermekünket szeretnénk megóvni mindentől. Ebben segítségünkre lehet számos jól megalkotott bababiztonsági termék, hogy elkerüljünk vele baleseteket vagy kellemetlen helyzeteket. Megnyugtatja a szülőket, ha a lakás bababiztossá van téve és kevesebb stresszel élvezhetjük a babázás minden örömét.

 

2020.11.11 17:06
Autósülés
AUTÓSÜLÉS
Az autósülések kiválasztásánál nagyon fontos a biztonság, és a kényelem baba szempontjából. Rendkívül praktikus autósülések, hiszen ha a gyermek utazás közben elalszik, a dönthetősége lehetőséget biztosít a kényelmes pozíció beállításához.Az ülés biztonságosan és teljesen stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek biztonságát.
2020.10.26 17:57
Baby Guru
Baby Guru
Mellszívók

A mellszívó szinte kötelező jelleggel megjelenik a legtöbb kismama kelengyelistáján, de amikor az üzletbe érve találkozik a szerteágazó kínálattal, elbizonytalanodik. Lássunk néhány támpontot, hogy érdemes választani a mellszívók közül.

2019.12.05 21:21
Babakocsi választás

Hogyan válaszd ki a megfelelő újszülött babakocsit ? A 3in1 babakocsi kínálat óriási és nehéz eligazodni a technikai paraméterek tengerében. Nem könnyű a kérdés, de megpróbálunk pár támpontot adni. 

2019.12.05 21:17
Baby Guru
Baby Guru
Bútorválasztó

bababútor és kiegészítői kiválasztása az egyik legfontosabb és legnehezebb döntés a babavárás idején. Fontos szempontok, hogy biztonságos és kényelmes legyen, ugyanakkor a lakás legszebb "ékszerdoboza", mely tükrözze a ti izlésvilágotokat is. Lehet visszafogottabb vagy akár harsány, a lényeg, hogy ti és babátok jól érezzétek magatokat benne.

TIMBA bútorvásárlási tájékoztató

Mielőtt bababútor rendelésed leadod, kérjük olvasd el a tájékoztatónkat ! Fontos és hasznos információkat találsz itt !

olcsobbat.hu argep.hu